Executive- & Personal Assistant to CEO, Amsterdam (Museumkwartier)

(2024-00026)

Organization

Onze opdrachtgever is een toonaangevende, internationale en (zeer) snelgroeiende organisatie. Ze begeven zich in de zakelijke dienstverlening. Deze relatief nieuwe speler is een ambitieuze, succesvolle en dynamische organisatie waarvan de hoofddirectie in Amsterdam Oud-Zuid is gevestigd. Zij zijn op zoek naar een ervaren allround executive assistant ter ondersteuning van de CEO.

Function

Als executive- & personal assistant bied je de perfecte pro-actieve ondersteuning in de meest brede zin van het woord voor met name de CEO & Founder. Je ondersteunt de COO en CFO in mindere mate. Je plant en organiseert meetings en verzorgt de actielijsten. Je draagt in belangrijke mate bij aan de goede kwaliteit van de af te leveren diensten en denk vanzelfsprekend snel & vooruit. Je beheert de agenda, verzorgt de correspondentie in de Engelse en Nederlandse taal en onderhoudt interne en externe contacten. Je boekt zakenreizen van A-Z en zorgt voor vergaderlocaties in binnen- en buitenland. Tevens organiseer je veelvuldige diverse events van het hoogste niveau. Je word betrokken bij diverse projecten en verzorgt op creatieve wijze de invulling van diverse sprekers en bijeenkomsten. Ook werk je samen met de office manager ter coördinatie van een goed lopend kantoor.
Daarbij voer je PA werkzaamheden voor de CEO uit zoals verzoeken die voortkomen uit de samenwerking met de vastgoedbeheerder en het hotel dat onder zijn eigendom valt. 

Ideal Candidate

Je bent een praktisch ingestelde en resultaatgerichte persoonlijkheid. Je functioneert zelfstandig en beschikt over een helicopterview en dient als verlengstuk van de CEO. Je bent van nature een harde werker en bent bij voorkeur werkzaam in een informele werkomgeving en fungeert als ogen-en-oren van het kantoor. Je bent initiatiefrijk en voelt je verantwoordelijk voor het af te leveren eindproduct. Je stelt de juiste prioriteiten, schakelt snel en werkt probleemoplossend. Je beschikt over passende sociale, communicatieve eigenschappen en hebt oog voor detail. Je bent representatief, professioneel, servicegericht en hebt een karakter met de juiste dosis humor en communiceert op directe & correcte wijze. Work hard, play hard voert de boventoon bij dit bedrijf.
 

Job criteria

  • HBO werk- denkniveau.
  • Ruime relevante werkervaring.
  • Uitstekende kennis van MS Office.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Bij grote voorkeur woonachtig in of rondom Amsterdam.
  • Het betreft een vaste fulltime functie.