Uitgelicht: Ambtelijk Secretaris (a.i.), 24 – 32 uur per week, Amsterdam

Onze opdrachtgever is een landelijke vereniging met focus op het welzijn van de mens. Ze zijn gevestigd in Amsterdam (goed bereikbaar met OV). Ten behoeve van deze organisatie zijn wij op zoek naar een Ambtelijk Secretaris (tijdelijke basis).

FUNCTIE

Je voert het secretariaat van de ledenraad en je bent eerste aanspreekpunt voor hen. Je beantwoordt vragen (mondeling / schriftelijk) en daarnaast ben je verantwoordelijk voor de organisatie van de vergaderingen. Denk daarbij niet alleen aan de opzet van de jaarplanning maar daarnaast stel je de verschillende agenda’s op, je nodigt de deelnemers uit en je bent aanwezig als notuliste tijdens de vergaderingen (zowel regionaal als landelijk). Je zorgt ervoor dat de vergaderstukken op tijd verzonden worden en dat er een correcte opvolging van de besluitpunten wordt gehandhaafd. Je bent betrokken bij de aanname van nieuwe Ledenraad leden en zorgt voor een juist inwerkprogramma. Ook houd je jubilea / afscheid bij van verschillende leden en vervul je hierin en coördinerende en faciliterende rol.

IDEALE KANDIDAAT

Je hebt ruime ervaring in een bestuurlijke omgeving en je bent bekend met politieke verhoudingen. Je bent mensgericht en je weet je gemakkelijk op uiteenlopend niveau te bewegen. Je communiceert op heldere, no nonsense wijze en je weet op een empathische maar ook doortastende wijze zaken gedaan te krijgen. Je weet snel je weg te vinden binnen deze landelijke vereniging en je kunt goed omgaan met soms complexe en veranderende situaties. Je voelt je betrokken en je voorziet de consequenties van je handelen. Je bent discreet, accuraat en een echte teamplayer. Je bent flexibel ingesteld en begrijpt dat sommige besluitvormingen niet altijd meteen kunnen worden uitgevoerd.

DE FUNCTIECRITERIA

Academisch / HBO werk- en denkniveau. Ruime aantoonbare werkervaring binnen een bestuurlijke / vrijwilligers omgeving (ziekenhuis, universiteit, goede doelen, verenging, stichting, etc.). Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal; Engels goed. Uitstekende beheersing van MS Office. Uitstekend bereikbaar met OV; parkeren is eventueel ook een optie. Het betreft een tijdelijke functie, in overleg voor 24 tot 32 uur per week.


Nieuwsarchief