Uitgelicht: Personal Assistant Directievoorzitter, Zoetermeer

ORGANISATIE
Onze opdrachtgever is een zeer dynamische organisatie binnen o.a. projectontwikkeling. Duurzaamheid, kwaliteit en het creëren van ruimte zijn belangrijk speerpunten. Wij zoeken een zeer ervaren en professionele personal assistant ter ondersteuning van de directievoorzitter.

 

FUNCTIE
In deze uitdagende vertrouwenspositie ondersteun je de directievoorzitter in de meest brede zin van het woord en fungeer je als sparringpartner. Je bent een doortastende persoonlijkheid die zowel op secretarieel als organisatorisch gebied de juiste assistentie biedt. Je regelt alle informatiestromen (e-mail, correspondentie, telefoonverkeer), handelt deze waar mogelijk af en zet zaken in gang. Je toont grote betrokkenheid, weet de dag zo efficiënt mogelijk in te delen, plant, coördineert en zorgt voor adequate follow-ups. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de vele contacten. Je beheert de complexe agenda en bereidt presentaties voor. Je plant en regelt de binnen- en buitenlandse reizen en organiseert en notuleert diverse vergaderingen en bewaakt de actiepunten.
Je bent gewend om veel ballen tegelijk in de lucht te houden en je kunt hierin uitstekend prioriteiten stellen. Je bent volledig op de hoogte van alle lopende zaken en je anticipeert (zelfstandig) op te nemen acties. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van verschillende events en je vindt het leuk daarin creatief en “out of the box” mee te denken.

 

IDEALE KANDIDAAT
Je bent ondernemend en resultaatgericht. Je denkt mee- en vooruit en je hebt een sterk servicegerichte instelling. Je voelt je thuis in een no-nonsense werkomgeving en je laat je graag meenemen in de dynamiek van de dag waarbij je zeker ook zorgt voor dat momentje “rust” in de agenda. Je weet soms het onmogelijke mogelijk te maken en je presenteert je daarbij op een doortastende maar uiterst toegankelijke en prettige wijze. Je hebt aan een half woord genoeg en kan hoofd- en bijzaken onderscheiden. Je bent flexibel en werkt op een uiterst efficiënte en nauwkeurige wijze. Je bent discreet, representatief en je hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.

 

DE FUNCTIECRITERIA
HBO denkniveau. Ruime relevante werkervaring als personal assistant. Uitstekende beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal. Uitstekende beheersing van MS Office. Het betreft een vaste fulltime functie.


Nieuwsarchief