Kandidaten

Zoek je een baan op het gebied van management ondersteuning?

Ben je Executive Assistant, Personal Assistant, Management Assistant, (Directie)secretaresse of Office Manager en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan contact op met één van onze senior consultants.

Board-, Directie-, Managementniveau

Bij van der pal recruitment werven, selecteren en plaatsen wij kandidaten ter ondersteuning van board, directie en management. Naast professionele competenties zijn ook je persoonlijkheid, karakter en presentatie heel belangrijk.

Een baan die bij je past

Professionele kandidaten (hbo werk- en denkniveau) hebben wij veel te bieden. Samen met jou brengen we jouw wensen voor een nieuwe functie in kaart. Aan de hand daarvan gaan we op zoek naar een baan en organisatie die bij je past. We behandelen je gegevens discreet en met uiterste zorgvuldigheid. We helpen je graag verder met de volgende stap in je carrière.

Wie wij zoeken

Voor onze opdrachtgevers zoeken wij gedreven kandidaten die zelfstandig, flexibel en servicegericht werken.

Vast of tijdelijk?

van der pal recruitment heeft vacatures voor kandidaten die een nieuwe vaste baan (fulltime of parttime) zoeken, maar ook voor interim professionals.

Vacatures

Een uitgebreid overzicht van onze vacatures vind je onder de rubriek ‘vacatures’.

Niet alle vacatures worden gepubliceerd gezien de vertrouwelijkheid van sommige functies.

Inschrijven

Wil je je inschrijven? Dat kan via ‘inschrijven’ of via ‘open sollicitatie’. Je kunt natuurlijk ook vrijblijvend contact opnemen met één van onze senior consultants.