FUNCTIEPROFIEL

De assistant speelt een essentiële rol binnen uw organisatie. Om een goed beeld van de sfeer en de bedrijfscultuur te krijgen, komen wij bij u langs op kantoor. Samen brengen wij vervolgens de vacature-eisen zo scherp mogelijk in beeld en stellen ook het functieprofiel op. Geheel conform uw wensen, op maat gemaakt en passend bij uw werkwijze.

ONZE KANDIDATEN

Onze kandidaten zijn professionals en inzetbaar ter ondersteuning van board, directie en management. Naast competenties als flexibiliteit, discretie, organisatorische vaardigheden en servicegerichtheid spelen ook karakter, persoonlijkheid en presentatie een rol. Wij hebben een uitgebreid bestand van ervaren management ondersteuners (hbo werk- en denkniveau).

Ons uitgangspunt is een perfecte match tussen kandidaat, degene die ondersteuning vraagt en de organisatie.

WERKWIJZE

Tijdens een interview met potentiële kandidaten bespreken we hun competenties, professionele vaardigheden en persoonlijke eigenschappen. Op basis van deze informatie stellen wij een profielschets op.

Wij werken op basis van exclusiviteit dan wel op basis van ‘no cure no pay’. Als opdrachtgever bepaalt u op welke wijze u de samenwerking aangaat en voor welk type functiebemiddeling u ons wilt inzetten.