INTERIM OPDRACHTEN

Wij bemiddelen ook bij interim opdrachten. Onze interim professionals (freelancers en uitzendkrachten) zijn snel inzetbaar.

ORGANISATIE ADVIES

Zoekt u niet direct management ondersteuners voor openstaande vacatures, maar wilt u vakkundig advies op het gebied van het opzetten en/of herstructureren van uw secretariaat of begeleiding bij in- en uitstroom van personeel? Ook dan kunt u bij van der pal recruitment terecht.

Consultants

Henriëtte van der Pal

HET IS PAS GOED ALS HET PERFECT IS!

In 2002 ben ik gestart met mijn eigen bureau, een beslissing waar ik tot op de dag van vandaag veel plezier aan beleef. Passie voor het vak en een hoge mate van betrokkenheid zijn de basis van ons succes. Dat geldt niet alleen voor mij en onze senior consultants. Voor een goede recruitmentprocedure is ook de medewerking en expertise van de opdrachtgever essentieel en een professionele presentatie en voorbereiding van de kandidaat. Voor het maken van de perfecte match is inzet en vertrouwen van drie kanten nodig. Dit leidt tot een goede en duurzame samenwerking.

Anna Fontani

Ik heb een juridische achtergrond maar later ook in management support en HR gewerkt. Zowel mijn werk- als levenservaring kan ik goed gebruiken in mijn rol bij van der pal recruitment. Met haar enthousiasme wist Henriëtte mij heel snel te overtuigen het team te komen versterken. Ik voel me hier als een vis in het water, niets is leuker dan het vinden van de goede match tussen kandidaat en opdrachtgever tot tevredenheid van beide partijen. De persoonlijke benadering in dit vak is heel belangrijk en dat maakt het ook zo boeiend.

Frances Jiesamfoek

“Your value is determined by your environment and I love to be a part of that”

In 2015 kwam ik na mijn opleiding marketingcommunicatie management aan de HvA in dienst bij van der pal recruitment.

Toen ik mijzelf meer ging verdiepen in hoe ik het verschil kon maken binnen mijn persoonlijke loopbaan kwam ik tot een conclusie. Ik wilde werken in een rol waarbij commercie en iets voor iemand kunnen betekenen op een waardevolle manier, samenkwamen. Ik kreeg van Henriëtte de kans om te starten als Consultant, een positie die enorm bij mij past.

In de toekomst hoop ik mezelf te blijven ontwikkelen binnen deze niche waarin ik merk dat de mensen, achtergronden en overtuigingen in combinatie met het werkethos mij blijven fascineren.

Joyce Bosscher

Na vele jaren als Personal- en Executive Assistant te hebben gewerkt, is het nu tijd voor een nieuwe stap. Bij van der pal ga ik al mijn ervaring inzetten om vakgenoten te verbinden aan opdrachtgevers. Ik begrijp als geen ander wat de behoeften zijn van potentiële kandidaten én van opdrachtgevers en kan niet wachten om de perfecte match te maken. Ik verheug me er dan ook op om in contact te komen met mensen met dezelfde passie als ik. En voor hen op zoek te gaan naar de werkplek waar ze van grote waarde kunnen zijn en kunnen uitgroeien tot de beste in hun vakgebied.