Inschrijven

Je kunt je inschrijven bij van der pal recruitment, zodra je een vacature ziet die jou aanspreekt. Zijn er op dit moment geen vacatures die aansluiten bij jouw wensen of achtergrond, dan is open inschrijven natuurlijk ook mogelijk. Inschrijven kan via ‘inschrijven’ of via ‘open sollicitatie’. Je kunt natuurlijk ook vrijblijvend contact opnemen met één van onze senior consultants. Bel of mail ons voor meer informatie.

Interview

Bij iedere nieuwe kandidaat nemen wij, bij aanmelding, een uitgebreid interview af. Om snel en goed te kunnen bemiddelen, willen wij meer te weten komen over je loopbaan, wensen en verwachtingen, kwaliteiten en praktische vaardigheden. Ook je persoonlijkheid, presentatie en karakter zijn daarbij belangrijk.

Profielschets

Op basis van het interview maken wij een profielschets.

Langdurige relatie

Bij van der pal recruitment bouwen we aan een langdurige relatie met onze kandidaten. We zoeken niet alleen de perfecte baan, maar begeleiden onze kandidaten ook tijdens het selectieproces en de rest van hun loopbaan. Daarom blijven de meeste kandidaten graag met ons in contact. Voor een volgende carrièrestap, voor een nieuwe bemiddeling en soms gewoon uit interesse.

Vacatures

Onder ‘vacatures’ vind je een uitgebreid overzicht van onze vacatures.

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend een gesprek aangaan met één van onze senior consultants. Bel of mail ons voor meer informatie.