Interim professional

van der pal recruitment is gespecialiseerd in het werven, selecteren en plaatsen van interim professionals ter ondersteuning van board, directie en management. Tijdens dit proces bemiddelen, adviseren en begeleiden we onze interim professionals.

Wij zoeken wij

Voor opdrachtgevers zoeken wij professionele, gedreven interim professionals voor management ondersteunende functies. Wij selecteren onze interim professionals op basis van persoonlijke competenties, kennis en vaardigheden en geleverde prestaties.

Voor opdrachtgevers

Onze interim professionals bieden uw organisatie direct de benodigde management ondersteuning die u zoekt. Onze professionals (hbo werk- en denkniveau) zijn discreet, flexibel, organisatorisch sterk en servicegericht.

Uitgangspunt

Bij van der pal recruitment kijken we of een interim professional qua persoonlijkheid, instelling, karakter en natuurlijk kennis en vaardigheden past bij uw organisatie. Ons uitgangspunt is dat er een goede klik moet zijn tussen de interim professional, degene die ondersteuning vraagt en de organisatie.

Interim opdrachten

Als interim professional bij van der pal recruitment voer je tijdelijke opdrachten uit op het gebied van management ondersteuning. Wij zijn je vaste aanspreekpunt, zoeken passende opdrachten voor je en begeleiden je tijdens je carrière.

Neem contact met ons op

Wil je je inschrijven als interim professional? Dat kan via ‘inschrijven’ of via ‘open sollicitatie’. Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen met één van onze senior consultants.