Opdrachtgevers

U zoekt management ondersteuning

Zoekt u een Executive Assistant, Personal Assistant, Management Assistant, Administrative Assistant, Project Coördinator, (Directie)secretaresse of Office Manager. Dan zijn wij u graag van dienst.

Goed opgeleide kandidaten

Bij van der pal recruitment beschikken we over een uitgebreide portefeuille van goed opgeleide kandidaten. Kandidaten op board-, directie- en managementniveau die per direct of na hun wettelijke opzegtermijn beschikbaar zijn. Alle kandidaten zijn uitgebreid door ons geïnterviewd.

Functieprofiel

Uw assistente speelt een essentiële rol binnen uw organisatie. Om een goed beeld van de sfeer en de bedrijfscultuur te vormen, komen wij graag vrijblijvend bij u op bezoek. Samen met u brengen wij vervolgens de vacature-eisen zo scherp mogelijk in beeld en stellen, desgewenst, ook het functieprofiel voor u op. Geheel conform uw wensen, op maat gemaakt en passend bij uw werkwijze.

Competenties kandidaten

Management ondersteunende functies vragen om gekwalificeerd personeel. Zeker een Executive Assistant of Personal Assistant op board-, directie- en managementniveau heeft taken die dikwijls verweven zijn met privézaken. Hij of zij draagt dan ook een grote verantwoordelijkheid. Competenties als servicegerichtheid, discretie, flexibiliteit en probleemoplossend werken, zijn van groot belang bij het invullen van een dergelijke vacature.

Ook voor organisatieadvies

Zoekt u niet direct management ondersteunend personeel, maar heeft u behoefte aan vakkundig advies op het gebied van het opzetten en/of herstructureren van uw secretariaat of begeleiding bij in- en uitstroom van personeel? Dan kunt u ook bij ons terecht.

Neem contact met ons op

Wilt u gericht advies of meer informatie? Eén van onze senior consultants komt graag, vrijblijvend, bij u langs.