Onze kandidaten

van der pal recruitment is gespecialiseerd in het werven, selecteren en plaatsen van kandidaten op management ondersteunende functies. Tijdens dit proces bemiddelen, adviseren en begeleiden we onze kandidaten.

Professionals

Onze kandidaten zijn professionals en inzetbaar ter ondersteuning van board, directie en management. Naast competenties als flexibiliteit, discretie, organisatorische vaardigheden en servicegerichtheid spelen ook karakter, persoonlijkheid en presentatie een rol. Wij hebben een uitgebreide portefeuille van ervaren management ondersteuners (hbo werk- en denkniveau). Onze kandidaten zijn beschikbaar voor een vaste functie, maar ook als interim professional.

Uitgangspunt

Ons uitgangspunt is een goede match tussen kandidaat, degene die ondersteuning vraagt en de organisatie. Bij van der pal recruitment kijken we of een kandidaat, naast praktische vaardigheden, ook qua persoonlijkheid, instelling en uitstraling past binnen de betreffende organisatie.

Functieprofiel

Tijdens een interview met potentiële kandidaten bespreken we hun competenties, professionele vaardigheden en persoonlijke eigenschappen. Op basis van deze informatie stellen wij een profielschets op.

Management ondersteuning

Wij werven en selecteren kandidaten voor management ondersteunende functies zoals Executive Assistant, Personal Assistent, Management Assistant, (Directie)secretaresse en Office Manager.

Neem contact met ons op

Wilt u gericht advies of meer informatie? Eén van onze senior consultants komt graag, vrijblijvend, bij u langs.