Waarom van der pal recruitment

Waarom van der pal recruitment

van der pal recruitment is gespecialiseerd in het werven, selecteren en plaatsen van gedreven management ondersteuners als Executive Assistants, Personal Assistants, Management Assistants, (Directie)secretaresses en Office Managers.

Goed opgeleide kandidaten

Onze kandidaten (hbo werk- en denkniveau) hebben veel te bieden. Wij hebben een uitgebreide portefeuille ervaren kandidaten die inzetbaar zijn ter ondersteuning van board, directie en management.

Vast, tijdelijk en interim

Onze kandidaten zoeken een nieuwe vaste baan (fulltime of parttime), maar zijn ook beschikbaar als interim professional.

Maatwerk

Wij maken een tailormade profielschets van de kandidaat die u zoekt. Onze senior consultants hebben gedegen kennis van het vak en kunnen u hierbij uitstekend van dienst zijn.

No cure, no pay

van der pal recruitment werkt op basis van heldere afspraken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’.

Locaties

Wij werken vanuit ons kantoor in Amsterdam voor een groot aantal uiteenlopende (inter)nationale opdrachtgevers.

Wij vinden de professional die bij u past

Veel opdrachtgevers gingen u voor. Wilt u meer weten over wat wij voor ú kunnen betekenen? Eén van onze senior consultants komt graag, vrijblijvend, bij u langs.