Aanpakker met liefde voor actie en talent voor aandacht

Joyce Bosscher, consultant bij van der pal recruitment

Ik zat nog geen dag achter mijn nieuwe bureau bij van der pal of Henriëtte vroeg me mijn verhaal op te schrijven en te delen. Wat leuk, dacht ik in eerste instantie. Maar tegelijkertijd was er ook een licht gevoel van ongemak. Want in mijn meer dan 20 jaar ervaring in de rol van Personal- en Executive Assistant, ben ik altijd degene die op de achtergrond de touwtjes in handen heeft. Achter de schermen ben ik als een vis in het water. Maar voor van der pal ga ik graag even vooraan staan. Omdat ik trots en blij ben dat ik dit team mag komen versterken. 

Daar gaan we. 

Ik ben Joyce Bosscher. Ben getrouwd met Richard en woon al bijna 10 jaar in ‘s-Graveland. Na 25 jaar in Amsterdam, is het prachtig wonen in de natuur. In mijn vrije tijd trek ik mijn laarzen aan voor een rit op de motor of een wandeling in de omgeving. Ik sta graag in de keuken, hou van gezelligheid en ben fan van Scandinavië.   

Toen ik 19 jaar was, koos ik voor de studie Facility Management in Den Haag. Heel bewust. Omdat ik zowel een alfa als een bèta ben. Een verzorgend karakter heb, maar ook creatief wil kunnen zijn. En omdat ik mijn talent om mensen aan elkaar te verbinden verder wilde ontwikkelen. Ik heb geen dag spijt gehad van deze keuze.  

De vloer op

Ik bleek een gedreven aanpakker te zijn en wilde zo snel mogelijk dicht op de actie zitten. Ik begon als secretaresse bij een beursgenoteerde ICT-dienstverlener en werd al snel een integraal onderdeel van het managementteam. Later groeide ik door naar de rol van Executive Assistant voor de Raad van Bestuur. Ik genoot van de hectiek en de verantwoordelijkheid van deze baan. En van het feit dat ik zowel mijn hoofd als hart moest gebruiken om alles in juiste banen te leiden. Later werkte ik voor verschillende beursgenoteerde en grote ondernemingen als Personal Assistant voor onder andere CFO’s, CEO’s en Corporate Secretary’s.

Een nieuwe plek

Na vele jaren als Personal- en Executive Assistant te hebben gewerkt, is het nu tijd voor een nieuwe stap. Bij van der pal ga ik al mijn ervaring inzetten om vakgenoten te verbinden aan opdrachtgevers. Ik begrijp als geen ander wat de behoeften zijn van potentiële kandidaten én van opdrachtgevers en kan niet wachten om de perfecte match te maken. 

Ik verheug me er dan ook op om in contact te komen met mensen met dezelfde passie als ik. En voor hen op zoek te gaan naar de werkplek waar ze van grote waarde kunnen zijn en kunnen uitgroeien tot de beste in hun vakgebied. 

Dus ben je op zoek naar een functie als Personal- of Executive Assistant en ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gewoon contact met mij of met een van mijn collega’s op voor een vrijblijvend gesprek. Je kan ons bereiken via telefoon of WhatsApp op 06 – 21 27 85 70 of per e-mail via jbosscher@vanderpalrecruitment.nl. Wij hebben er zin in! 

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, tips en inspiratie? Schrijf je in en je ontvangt van ons 2x per maand onze nieuwste blog.

E-mailadres