Ben jij de perfecte Personal Assistant (PA)?

Ben jij de perfecte Personal Assistant (PA)?

Ben je Personal Assistant (PA), dan ben je verantwoordelijk voor die ene persoon waarvoor alles tiptop geregeld moet zijn. Jij zorgt ervoor dat hij of zij zonder nadenken zaken kan doen. Een interessante rol in een bijzondere omgeving waarbij je volledig zorg draagt voor één iemand. Is zo’n functie écht iets voor jou? Denk je erover te switchen naar de rol van PA? Met deze eigenschappen kom je zeker in aanmerking!

ÉCHT PERSONAL

Als je bij ons aanklopt voor de rol van PA, dan weet je zeker dat je echt voor één iemand zal gaan werken. Het komt nog weleens voor dat een opdrachtgever ons vraagt naar een PA voor een team van vijf man. In zo’n geval gaan wij op zoek naar een Executive Assistant, dat is een hele andere functie dan die van PA. Bij ons is een PA dus echt altijd verantwoordelijk voor één persoon. 

INHOUDELIJK BETROKKEN

Daarnaast ben je een echte uitvoerder. Jij weet hoe je een agenda moet beheren, projecten moet managen en produceren. Maar proactiviteit is even belangrijk! Je weet waar je mee bezig bent. Je weet wat er inhoudelijk om je heen gebeurt en bent betrokken. Je bent de sparringpartner voor degene waar je voor werkt. Je toont zelf initiatief. Als jij het voor je ziet, dan zeg je het ook. Je bent de ogen en oren van de organisatie en weet wat er reilt en zeilt. Stelt iemand een vraag, dan heb jij het antwoord.

ZAKELIJK EN PRIVÉ

Als PA sta je klaar voor iemand waarbij de business dag en nacht draait. En dan lopen zaken en privé dus vaak door elkaar. Een PA weet feilloos te schakelen tussen de zakelijke agenda en bijvoorbeeld de planning van de vakantie met het gezin. Je regelt het lidmaatschap bij een sportvereniging, nadat je net een afspraak met de vastgoedbeheerder hebt bevestigd. Kortom: ook voor privézaken draai jij je hand niet om.

INTEGER

Naast een gezonde dosis initiatief en proactiviteit, ben je bescheiden en weet jij precies wanneer discretie om de hoek komt kijken. Je bent een stille kracht waar mensen op kunnen vertrouwen. Je bent je goed bewust van de omgeving en weet precies hoe je hierin mee moet bewegen. Een PA is van nature integer.

EEN GOED CV

Enige kennis van de omgeving waarin je terechtkomt is essentieel. Je kent de zakelijke wereld en de organisatie waar degene waar je voor werkt verantwoordelijk voor is. Je werkt voor iemand met een topfunctie binnen een bedrijf waar vaak in meerdere talen gesproken wordt. Dat is jou niet vreemd. 

En last but not least; jij weet als geen ander hoe je goed voor de dag moet komen. Jij werkt misschien veel en graag achter de schermen, maar je bent ook een belangrijk gezicht binnen het bedrijf. En daar hou je van!

Herken jij jezelf in al deze eigenschappen? En kijk je ernaar uit deze kwaliteiten voor iemand in een topfunctie in te zetten? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij zijn dé specialist in PA-functies en weten precies wanneer we de juiste match voor jou hebben gevonden. Ook als je nog niet zeker weet of je geschikt bent, maar wel denkt in deze rol te passen, horen we het graag. 

Bel of mail ons, dan plannen we meteen een kennismaking!

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, tips en inspiratie? Schrijf je in en je ontvangt van ons 2x per maand onze nieuwste blog.

E-mailadres