De kracht van het Van der Pal-netwerk

De kracht van het Van der Pal-netwerk

Ben je recruiter, dan weet je hoe je moet netwerken. Het draait bij ons allemaal om de perfecte verbinding tussen kandidaat en opdrachtgever. Met beide partijen moeten we dus goed contact onderhouden. De kracht van een netwerk is essentieel. Dat weten we maar al te goed! We zijn ervaren en weten precies hoe we betrokken blijven bij zowel opdrachtgever als kandidaat. Zo zorgen we voor de leukste topbanen waar we heel veel kandidaten al jaren blij mee maken. Hoe we dat doen?

ACTIEF ZIJN EN BLIJVEN

Waar we twintig jaar geleden nog met niets begonnen en alleen maar bezig waren met acquisitie, zijn we nu naast het opbouwen, actief in het onderhouden van de contacten. Acquisitie doen en eropuit gaan doen we nog steeds, maar het is vooral een kunst om connecties aan te houden. Daarin blijven we actief!

PERSOONLIJK CONTACT

En dat doen we door ├ęcht contact te onderhouden, contact met een bedoeling. We houden van een persoonlijke benadering en horen graag hoe het met onze opdrachtgevers en met jou als kandidaat gaat. Dat doen we door af en toe te bellen of samen een kop koffie te drinken. Of we sturen een kort berichtje via whatsapp of mailtje om te kijken hoe het met je gaat. Ben je nog tevreden? Loop je tegen bepaalde dingen aan? 

ECHTE CONNECTIE

Ons contact is nooit random, altijd echt of vanuit een bepaalde connectie. Als we denken iets in jou te zien, maar we kennen elkaar nog niet, zullen we niet zomaar een standaard LinkedIn-bericht sturen. Dan zoeken we eerst naar een ingang en  maken we er  iets persoonlijks van. Dat geldt ook voor het contact met onze opdrachtgevers. We gaan alleen voor de beste mogelijkheden en die ontstaan niet door lukraak in de lucht te schieten. We zoeken de connectie en zodra die er is, bouwen we die op. Daar is iedereen veel meer bij gebaat. 

DUURZAME RELATIES

Maar onze kracht is vooral onze jarenlange ervaring en opgebouwde expertise. We leveren goed werk en weten hoe we kandidaten aan de juiste opdrachtgever moeten matchen. Hierdoor hebben we langdurige, duurzame relaties met onze opdrachtgevers en kandidaten. En dus een stevig en groot netwerk. Toonaangevende bedrijven weten ons te vinden en blijven bij ons. En het contact met jou als kandidaat is even belangrijk. We zien onze kandidaten als ambassadeurs vanaf de werkvloer. Je zou zomaar ook onze opdrachtgever kunnen worden. Dat komt regelmatig voor. Jouw ontwikkeling is essentieel voor ons, daarom blijven we graag op de hoogte. 

Voel je je aangetrokken door ons verhaal? Denk je nu; ik wil ook onderdeel worden van het Van der Pal -netwerk? Wil je advies over jouw loopbaan en kijken of jouw wensen aansluiten bij ons aanbod? Daar worden we altijd blij van! We denken graag met je mee en zijn benieuwd naar jouw kwaliteiten. Ook als je denkt niet direct aan alle eisen te kunnen voldoen, horen we graag wie je bent en waar je naar op zoek bent. Bel of mail ons!

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, tips en inspiratie? Schrijf je in en je ontvangt van ons 2x per maand onze nieuwste blog.

E-mailadres