De van der pal-kernwaarden op een rij

Ieder bedrijf heeft een eigen identiteit. Kernwaarden zeggen iets over het DNA van een organisatie en gaan over cultuur, houding en gedrag van de medewerkers, maar bijvoorbeeld ook over (werk)processen. Hoe ziet ons DNA er dan uit? Wij hebben de van der pal-waarden voor je op een rij gezet, zodat je een idee krijgt over wie wij zijn, waar we voor staan en wat we willen bereiken.

BETROUWBAAR

Ons team bestaat uit integere, betrouwbare consultants die handelen met dezelfde normen en waarden. Wij begrijpen als geen ander dat jouw sollicitatie of oriëntatie voor een nieuwe carrièrestap zeer vertrouwelijk behandeld dient te worden. We blijven tijdens dat proces altijd eerlijk en transparant en zijn daarom ook kritisch, maar houden het discreet. Met betrouwbaarheid als basis bouwen wij een langdurige relatie op met onze kandidaten en opdrachtgevers.

BETROKKEN

We zijn betrokken en dat blijven we ook. Gedurende het gehele proces. Vanaf het moment dat we jou voor het eerst ontmoeten, begeleiden we je richting een contract waar je helemaal tevreden mee bent. Maar ook nadat je van start bent gegaan, laten we nog van ons horen. We onderhouden duurzame, soms jarenlange relaties met onze kandidaten en opdrachtgevers. Door zo betrokken te blijven, weten we precies wanneer het goed zit en kunnen we goede inschattingen maken.

SERVICEGERICHT

Met ruim 21 jaar ervaring als gespecialiseerd bureau kunnen wij met recht zeggen dat wij goed georganiseerd zijn. We kennen de markt, maar leren ook non-stop bij in deze veranderende wereld. Wij bieden een 24/7-service en zijn bereikbaar, ook buiten de standaard kantooruren. Dit vinden wij noodzakelijk, omdat onze kandidaten en opdrachtgevers dit ook verwachten. Wij zullen er alles aan doen om een proces zo prettig en discreet mogelijk te laten verlopen.

Spreekt dit jou aan en sta je open voor een nieuwe uitdaging of wil je gewoon eens met ons te praten over jouw carrière? Je bent van harte welkom en we kijken uit naar jouw bericht. Bel of mail ons!

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, tips en inspiratie? Schrijf je in en je ontvangt van ons 2x per maand onze nieuwste blog.

E-mailadres