Een functie die je op het lijf geschreven is; een van der pal-job dus

Wat voor iemand moet je zijn om gelukkig en succesvol te worden in een rol als EA, PA of Office Manager?

Ben jij een ervaren EA, PA of Office Manager (OM)? En ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière of wil je de diepte in en je verder ontwikkelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen professionals zoals jij met het vinden van een nieuwe uitdaging. Een baan die past bij je persoonlijkheid, ambitie en talent. Een van der pal-job noemen we dat. En zo’n job is niet voor iedereen weggelegd. De functies waar wij mensen voor zoeken, zijn rollen met veel verantwoordelijkheid. Vaak ben je de spin in het web van een organisatie en de steun en toeverlaat van iemand op C- level. En dat is een pittige en uitdagende functie. 

Maar wanneer is zo’n functie jou nou op het lijf geschreven? Wat voor iemand moet je zijn om gelukkig en succesvol te worden in die rol?  We zetten het even voor je op een rij. 

JE BENT JE BAAN

Je hebt de drive om in onze uitdagende rollen te excelleren. Voor jou is je baan meer dan alleen werk; het is een verlengstuk van wie je bent. Het weerspiegelt jouw persoonlijkheid en sluit aan bij jouw passies en talenten. 

JE ONTZORGT

Je blinkt uit in servicegerichtheid en krijgt energie van het ontzorgen van anderen. Je weet feilloos de behoeften van degenen die je ondersteunt te herkennen en lost problemen op voor ze er zijn. Je bent de kracht achter de schermen, de reden dat anderen zich op hun kerntaken kunnen richten omdat ze erop vertrouwen dat jij aan de achterkant alles onder controle hebt. 

JE BENT SPARRINGPARTNER

Je bent een echte sparringpartner en vertrouwenspersoon voor degenen die je ondersteunt. Je bent in staat om niet alleen operationeel te werken, maar ook om strategisch mee te denken. Je hebt de capaciteit om ideeën te delen, feedback te geven en bij te dragen aan besluitvormingsprocessen op hoog niveau. Je wordt gezien als een betrouwbare partner, iemand met wie anderen kunnen brainstormen en problemen kunnen bespreken.

JE BENT FLEXIBEL

In de dynamische zakelijke wereld is geen dag hetzelfde. Als EA, PA of OM moet je snel kunnen schakelen, onverwachte situaties aankunnen en je aanpassen aan veranderende prioriteiten.

JE BENT COMMUNICATIEF|

Effectieve communicatie is de sleutel tot succes. Je moet duidelijk kunnen communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, en in staat zijn om te fungeren als de verbindende schakel tussen verschillende teams en niveaus binnen een organisatie.

& JE BENT JEZELF 

Want wij geloven dat wanneer je echt jezelf kan zijn in een baan, je jezelf én anderen een grote dienst bewijst.  

Herken je jezelf in bovenstaande? Dan zijn we heel nieuwsgierig naar je persoonlijkheid en ervaring. Want hoewel we altijd werken op HBO+ -niveau, is een specifieke opleiding allang geen vereiste meer. Het gaat ons vooral om jou. Bel of mail ons als je denkt dat een van der pal-job bij je past als een jas of als je gewoon nog wat meer over ons wilt weten.

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, tips en inspiratie? Schrijf je in en je ontvangt van ons 2x per maand onze nieuwste blog.

E-mailadres