Het verhaal van van der pal recruitment

De vaardigheid van het op topniveau matchen van de juiste kandidaat met de juiste opdrachtgever gaat niet over één nacht ijs. Daar is jarenlange ervaring voor nodig, het liefst uit het werkveld zelf. Met deze achtergrond heeft Henriëtte van der Pal in 2002 van der pal recruitment opgericht. Hier heeft ze experts om zich heen verzameld die met dezelfde passie en toewijding het vak uitoefenen en die begrijpen dat je om deze markt te bedienen, van het beste hout gesneden moet zijn.

Het hebben van een eigen bedrijf was voor Henriëtte in het begin van haar carrière geen droom maar dat het wel in de sterren geschreven stond, valt af te lezen aan haar familie. Deze bestaat namelijk voor een groot deel uit ondernemers. Van haar vader tot haar broer tot haar neven: het ondernemersvoorbeeld kreeg Henriëtte met de paplepel ingegoten. Inmiddels runt ze al 21 jaar van der pal recruitment en heeft ze elke dag nog net zo veel plezier in haar werk als de eerste dag dat ze begon. “Alles aan mijn werk is leuk”, vertelt ze. “Van het werken met verschillende soorten opdrachtgevers tot het leren kennen van de kandidaten. Het diverse werk en de afwisseling maakt elke dag anders en je doet er een enorme mensenkennis van op.”

Persoonlijke element

Deze mensenkennis is een persoonlijk element dat een van de onderscheidende factoren bij van der pal vormt. Binnen het team geldt: een werkdag is geslaagd als we een kandidaat en/of een opdrachtgever goed hebben leren kennen.

Dit is een ontzettend belangrijk element in het proces. Het zorgt er namelijk voor dat een kandidaat aan de juiste opdrachtgever gematcht kan worden waardoor direct een succesvolle samenwerking ontstaat. Daarvoor is het belangrijk dat er bij van der pal niet alleen een volledig beeld van de kandidaat bestaat, maar ook van de opdrachtgever. Hierin vormt van der pal recruitment een verbindende factor waardoor werkbezoeken bij opdrachtgevers bij de dagelijkse gang van zaken horen. Een enthousiast en voldaan gevoel tussen opdrachtgever en kandidaat: daar wil iedereen bij van der pal onderdeel van zijn.

Kernwaarden

De kernwaarden van van der pal recruitment komen dan ook, niet verrassend, bijna volledig overeen met de eigenschappen van een goede EA of PA. Betrouwbaarheid, professionaliteit, flexibiliteit en kwaliteit. Met een 24/7 serviceniveau en een tailor made aanpak, kan de juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever telkens weer opnieuw worden gegarandeerd. Voor elke opdrachtgever wordt een kandidaat gezocht die niet alleen nauwkeurig aansluit bij de vereisten van de functieomschrijving, maar ook iemand die past binnen de cultuur van een organisatie. Om deze exclusiviteit te bieden, staan de experts van van der pal dag en nacht voor kun klanten klaar.

Benieuwd of een baan als EA, PA of Office Manager iets voor jou is? Of is het tijd voor een nieuwe stap in jouw loopbaan? Of juist op zoek naar een expert op dat gebied? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, tips en inspiratie? Schrijf je in en je ontvangt van ons 2x per maand onze nieuwste blog.

E-mailadres