It’s a match! Zo vinden wij jouw droombaan

It's a match! Zo vinden wij jouw droombaan

Hoe vinden wij een droombaan voor jou? Het tot stand brengen van de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat is een vak apart. Met liefde op het eerste gezicht zijn we er nog niet. Wij willen precies weten waar jij naar op zoek bent, zodat we de beste opdrachtgever voor jou kunnen vinden. Waar word je enthousiast van? Aan ons de taak dat tot de bodem uit te zoeken. Bij Van der Pal verbinden we al meer dan 20 jaar kandidaten aan bedrijven en weten we als geen ander wanneer het goed zit. We leggen je graag uit hoe we dat doen!

LIVE KENNISMAKING

Wanneer jij je aanmeldt, via een vacature of voor een open gesprek, plannen we graag een live ontmoeting met jou. Zo kunnen we precies achterhalen wie je bent, waar je naar op zoek bent, wat jouw wensen zijn en wat juist niet bij jou past. En waar wil je jezelf bijvoorbeeld verder in ontwikkelen? We brengen alles samen in kaart en kijken meteen naar de praktische kanten zoals salaris, het aantal uren en de woon- en werkplek. Op basis van een 100% compleet profiel begint het matchen aan een mogelijke rol.

VAN A TOT Z BEGELEIDING

Wij blijven betrokken totdat jij een handtekening onder je nieuwe contract hebt gezet. Wanneer er na de kennismaking zicht is op een functie die bij jou lijkt te passen, word je door ons gebrieft voor het eerste gesprek bij het nieuwe bedrijf. Wij zorgen ervoor dat jij alles helder voor ogen hebt, dat je precies weet wat je te wachten staat (check ook onze blog Zo bereid je je voor op een sollicitatiegesprek). We vertellen je alles over de opdrachtgever, de bedrijfscultuur, de nodige procedures en helpen je bij eventuele pijnpunten. We houden jou tijdens het hele proces van alles op de hoogte, zodat je niet voor verrassingen komt te staan en adviseren je bij de contractvorming. Ook nadat je jouw contract hebt getekend blijven we met je in contact. Want natuurlijk zijn we heel benieuwd of alles gaat zoals gewenst en verwacht!.

AF EN TOE OUT OF THE BOX

Soms gaat een match meer op gevoel. Wanneer jouw cv bijvoorbeeld  in eerste instantie niet helemaal overeenkomt, maar we tijdens een gesprek wel zien dat je juist heel goed bij een bepaalde opdrachtgever past, denken we even out of the box. Persoonlijkheid en wensen vinden wij namelijk net zo belangrijk als goede skills. Dus als we zien dat er op dat vlak een match is, laten we dat niet voorbijlopen. Het is onze taak iets te doen met die unieke mogelijkheid.

HET JUISTE MOMENT

Wij kijken ook of een baan past binnen een bepaalde periode in jouw leven. Een goede klik op de werkvloer ontstaat wanneer het precies het juiste moment is om ergens te beginnen. Soms kan dat moment tegen de wens ingaan. Daarin adviseren we jou ook. Kun je bepaalde nieuwe taken aan? Wil je verder groeien? Of is het juist beter niet al te veel op je bord te nemen? Daar denken we samen met jou over na.

HET IS PERFECT ALS..

… iedereen helemaal blij is. Als jij op het juiste moment, op de juiste plek terechtkomt. Als jij en je  nieuwe opdrachtgever helemaal tevreden zijn. Als we horen hoe onvoorstelbaar leuk een werkplek is. Als jij zegt: ‘dit werk, dat ben ik, ik hou van deze baan.’ 

En dat doen wij ook! We houden van het recruiten  en vinden niets leuker dan zo’n perfecte match voor jou voor elkaar te krijgen. We houden onze ogen en oren open en blijven met iedereen in contact.


Zoek jij een nieuwe werkplek? Wil je veranderen van functie? Een stapje terug of juist vooruit? We horen graag waar je naar op zoek bent! Bel of mail ons.

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, tips en inspiratie? Schrijf je in en je ontvangt van ons 2x per maand onze nieuwste blog.

E-mailadres